Ordet Pincha är vårt eget, med inspiration från kinesiskans Pinchang som betyder smak. Att "pincha" innebär att möta nya upplevelser i smakens tecken - såna som gör att leendet smyger sig på. Smaker som gör det nyfiken, överraskad och glad.
Lammracks - Perfekt rätt att servera under påsken.
Påsken är för många förknippat med ljusare och längre dagar, men också dagar med lite extra fokus på mat och dryck i sällskap av nära och kära. När det kommer till dryck så är det traditionellt sätt öl och nubbe som står i fokus, men även vin gör sig utmärkt till många av rätterna på påskbordet.
Lär dig mer om den tyska fantastiska rieslingen av drottningen av riesling - Carina Olmås på The Wineagency.
Lär dig mer om sprit tillsammans med välrenommerade Hans Bihl. Vi inleder med första delen av en serie om gin.
Tillsammans med den anrika restaurangen Milles i Stockholm och bartendern Stefan Bråstad har det italienska vinhuset Mionetto tagit fram tre bubbliga drinkar att skåla in våren med.
Nu finns Citadelle Gin åter i beställningssortimentet. Denna Chateau Gin med tre signatursmaker kommer från området Cognac i södra Frankrike. Serveras gärna tillsammans med Tonic eller varför inte med en hemmagjord lemonad?