Nyhet! Kraftfull Ripasso Superiore till vårens grillrätter

Nyhet från Marastoni. En Valpolicella Ripasso Superiore till vårens grillrätter, alla dina italienska favoriter och lagrade hårdostar.

Annons. Innehåller betalt innehåll.

Marastoni Ripasso Superiore är en kraftig och fyllig Ripasso med alla de klassiska smakerna på plats. Doften bjuder på mörka körsbär, torkad frukt, färska örter, choklad och fat. Smaken är generös och har en fräschör som gör det utmärkt till många sorters mat. Njut till vårens grillade kötträtter med smakrika tillbehör eller din italienska favoritmat. Passar även utmärkt till lagrade hårdostar som Parmigiano Reggiano.

Marastoni Valpolicella Ripasso Superiore är en fyllig och smakrik Ripasso från en av svenska vinälskares absoluta favoritregioner. Årgång 2018 erbjöd en varm och lång växtsäsong som gjorde att druvorna uppnådde perfekt mognad samtidigt som fräschören och balansen bevarades. Druvorna är handplockade och kommer från utvalda vingårdar i Valpolicella och vinet jäser med de torkade druvorna från Amarone-produktionen för att bli extra fylligt och smakrikt. Vinet lagras hela 18 månader på ekfat för att uppnå optimal mognad och balans. Njut vinet något svalt idag eller lagra några extra år för ökad komplexitet.

Här kan du enkelt och utan extra kostnad beställa Marastoni Ripasso Superiore till din lokala systembolagsbutik.

Till Systembolaget